OBAVIJEST O ODRŽAVANJU EDUKACIJA

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU EDUKACIJA

Prije nego krenemo s edukacijama, evo par riječi o načinu održavanja edukacija, Vašem angažmanu u njima i potrebnom sudjelovanju u istima. Edukacije će se održavati kroz 14 mjeseci za 2 grupe, odnosno 7 mjeseci za svaku grupu. Svaki mjesec bit će održana jedna edukacija koja u prosjeku traje 5 dana. Edukacije će se održavati u jutarnjim satima, a svi materijali potrebni za održavanje istih su osigurani što znači da čak ni kemijsku olovku ne morate ponijeti sa sobom.

Mjesto održavanja edukacija je Centar kreativnih industrija koji se nalazi u prostorima Udruge Videatur na adresi Martićeva 67 (1.kat).

Vrhunski stručnjaci iz područja koja smo uvrstili u edukacije iskusni su edukatori koji se neformalnim obrazovanjem bave dugi niz godina i imaju iskustva u provođenju metoda učenja kojima se postižu najbolji rezultati. Budući da se edukacije odvijaju u malim grupama, svatko od sudionika imat će priliku aktivno sudjelovati i svakom će se pristupiti na individualan način kako bi bili sigurni da su svi od naših korisnika dobili maksimum i naučili kako novostečena znanja primijeniti u svom profesionalnom životu.

Edukacije iz područja digitalne fotografije, videa i montaže sadrže i praktični rad, što znači da će svi korisnici imati mogućnost samostalno fotografirati, snimati i montirati. Bilo bi poželjno da svi korisnici sudjeluju na svim edukacijama, budući da one čine jednu cjelinu i međusobno se nadopunjuju, no ukoliko ste spriječeni, imate slobodu odabrati one na kojima ćete sudjelovati sve dok Vaše ukupno prisustvo ne iznosi manje od 80%.

Isto tako, u slučaju nedolaska na neku od radionica ili predavanja, potrebno je izostanak najaviti dan prije na kontakt telefon. O točnom terminu održavanja slijedećih edukacija, bit ćete obavješteni najkasnije po završetku tekućih edukacija. U sklopu edukacija također je osiguran i dnevni obrok u restoranu u neposrednoj blizini Centra. Prije samog početka edukacija potrebno je u Centar dostaviti traženu dokumentaciju.

Kontakt:

Centar kreativnih industrija

Martićeva 67

10 000 Zagreb

e-mail: videatur.esf@gmail.com

Mobitel: 0957419115, Mateja

Zatvori izbornik